Informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Een naam is verplicht
Een telefoonnummer is verplicht

Over RN Vastgoed

RN Vastgoed is een bedrijf dat samenwerkt met een groot netwerk van professionele partijen. Wij houden ons bezig in grond voor woningbouw, bedrijventerrein en recreatie.

Filosofie

RN Vastgoed houdt zich bezig met onder andere één van de belangrijkste levensbehoeften: wonen. Het woonplezier dat hiermee gepaard gaat is een van de cruciale ingrediënten voor een vermakelijk leven. Naast wonen houden wij ons ook bezig met werken, in de vorm van bedrijventerreinen, en verschillende recreatieve gebieden. De steeds meer kleinschalige en organische gebiedsontwikkeling bied RN Vastgoed en haar partners royale kansen. Wij zijn vanaf het allereerste moment betrokken bij de ontwikkeling van een gebied  en vervullen veelal de rol van initiator.

Expertise

Gebiedsontwikkeling is een proces waarbij veel organiserend vermogen en deskundigheid een vereiste is. RN Vastgoed werkt daarom in een team dat beschikt over ervaren professionals met een ondernemende aanpak. Kernwaarden daarbij zijn het resultaatgericht ondernemen en gericht samenwerken met passie voor het vak. Daarnaast vervullen wij de verbindende factor tussen enerzijds onze eigen ideeën en opvattingen, anderzijds die van  onze partners. 

Informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Een naam is verplicht
Een telefoonnummer is verplicht