De kunst is het bij elkaar brengen van expertise. RN Vastgoed heeft een breed netwerk aan planologen, projectontwikkelaars, architecten, notarissen en vastgoedadvocaten.Wij proberen met onze aanpak traditionele processen in projectontwikkeling te versimpelen en te versnellen. Door onze actieve aanpak lokaliseren wij tijdig percelen die potentie hebben om in de toekomst mooie en duurzame projecten op te leveren.
CHRIS projecten CHRIS amsterplan U bepaalt zelf met welk bedrag u investeert.
De grond wordt 100% eigendom, dit wordt notarieel vastgelegd.
Winst op grond is belastingvrij.
Grond blijft na aankoop vrij verhandelbaar.
Amsterdam groeit! In 2021 is de bouw van 7410 woningen gestart. Sinds 2014 zijn in totaal 55.000 woningen in aanbouw genomen, waarvan ruim 29.000 woningen in de laatste vier jaar. Deze bouwaantallen zijn historisch en vormen een belangrijke bijdrage aan de toename van woonruimte in de stad. In de Structuurvisie Amsterdam 2040 was de voorspelling dat de stad in 2040 het aantal van 860.000 inwoners zou tellen. Dat aantal werd echter al in 2019 bereikt! Daarmee is ook de groeiambitie uit de Structuurvisie grotendeels behaald.

Bronvermelding : Klik hier

Tabel
"Voorbeeldprojecten met lage dichtheden in groene omgeving"

In dit kader worden twee voorbeelden gegeven van nieuwbouwprojecten waar in lage dichtheden in de groene omgeving wordt gebouwd. Deze projecten zijn representatief voor de inrichting in de zoekgebieden met bijzondere landschappelijke kwaliteiten.
Almere Overgooi De Beemster Weesp Voorbeeldprojecten
Concept akte Contract De KLEINE lettertjes
11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Onze Virtuele Rondleiding kunt bekijken middels het gebruik van een computer